Aspen Mountain Summer Enhancement Plan

Award Winner

Project Details

This multi-phase improvement project situated at the top of Aspen Mountain ski area holds a unique history. Home to skiing operations for nearly 60 years and with few existing programmatic functions to support summer activity, the design for this site focused on summer enhancements that would provide an engaging and enduring experience for the whole family. Programs implemented include a wedding venue, improved guest services area with lawn games and a botanic garden, restaurant terrace with scenic overlooks, added trails and parking areas. The complexity of site conditions including extreme climate with freeze and thaw cycles, and a short four-month construction season posed challenges that Connect One Design mitigated and successfully solved.

Add Your Firm

Website URL of the winner. Do not put project website here. This should be home page of the award winner.

This will display on your firm page with links to all your award-winning projects with ASLA Colorado.